Privacy Policy

Dutch Dota Championships

De Dutch DotA Championships is een offline kampioenschap waarvan de wedstrijden live zullen worden uitgezonden op Fox Sports en Twitch.

Meespelen in de Dutch Dota Championships is niet alleen heel leuk, je kan er ook flinke prijzen mee winnen. Op het moment van schrijven staat de teller van de prijzenpot op een mooie €4000,-. Het kan zomaar zijn dat deze prijzenpot nog gaat groeien. Hoeveel de prijzenpot nog groeit, hangt van toekomstige sponsoring van de DDC en de kijkcijfers af! Nodig jullie vrienden, familie en collega’s dus uit om naar de Dutch DotA Championships te gaan kijken, LIVE op Twitch.tv/insideesportstv en op Fox sports.

But wait, there is more:

Het winnende team van de DDC zal zich een WCA ticket bemachtigen INCLUSIEF reis- en verblijfskosten!

Ja dat lees je goed:

Een WCA ticket, inclusief reis- en verblijfskosten voor je team!

logo_large

De inschrijvingen zijn op het moment gesloten. Zou je toch graag mee willen doen? Houd de website dan goed in de gaten voor volgende edities, en wie weet word jij wel de Dutch Dota Champion van de toekomst!

Overige informatie over de Dutch Dota Championships:

Waar in Rotterdam zit de E-sports arena? Waar kan ik de regels vinden? En de meeste andere vragen zullen te vinden zijn in het reglement: Competitie Regelement

Alle teams die zich hebben ingeschreven zijn akkoord gegaan met:

Mochten er vragen zijn over DDC of het reglement van DDC dan kan je een E-mail sturen naar:

ddc@dutchdota.com

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more