Privacy Policy

Dutch Dota Championships

Season #2

Voor de start van het seizoen kunnen er maximaal acht teams meedoen, maar stappen we qua format wel af van de klassieke vier teams, twee wedstrijden. We hebben naar de community geluisterd en hebben daarom besloten een format aan te houden waarin er meer Bo3’s zijn. Dat klinkt op zich ook best lekker.

Mochten er meer dan acht teams zich inschrijven, dan zal er via een online qualifier gestreden worden om de felbegeerde plekken in deze offline competitie. De eerste speeldag van het offline toernooi is 5 februari 2019. Mochten er qualifiers nodig zijn, dan worden deze dus online voor 26 januari 2019 gespeeld.

Denk je de tegenstanders wel te kunnen stompen dit seizoen? Schrijf je dan snel in via deze link:

Inschrijven

F.A.Q.

Waar zal het evenement plaats vinden?

De DDC zal dit seizoen gespeeld worden in Den Haag (Binckhorstlaan 151, 2516 BA Den Haag)

Op welke dagen worden de matches van de DDC gespeeld?

Op Dinsdagen vanaf 18:00 uur zal er worden gestreden voor de titel van de DDC2! Er zullen vanaf 05-02-2019 iedere dinsdagavond drie Matches gespeeld worden. In het totaal zullen er achtien  speeldagen zijn.

Hoe zit het met teamrosters, zijn er veranderingen in vergelijking met vorig seizoen?

Ja. Net als vorig seizoen mag een team bestaan uit zeven spelers, vijf spelers en twee standins. de 3+2 regel vind weer plaats, wat betekend dat wanneer een team speelt er minimaal drie spelers uit Nederland of België moeten komen. De twee overige spelers mogen een andere nationaliteit hebben.

Mocht je toch nog vragen hebben, lees dan eerst zorgvuldig de onderstaande documenten door:

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more