Privacy Policy

About

No Info

Activity Feed

I like Trains
2 years ago
0
Hoi allemaal, weet niet of het hier mag, maar ik heb iets leuks gevonden. Ik was gisteren door de treasures aan het scrollen en vond (dankzij ons Nederland die lootboxen verbied) een treasure met een ultra rare er in die 100 euro waard was. Die treasure gekocht en de skin natuurlijk weer verkocht, en daar mooi battle pass levels van gekocht ;D Dus ik raad aan eens door de treasures te scrollen!
Show more comments
I like Trains
3 years ago
5
Ik zou graag mee willen doen aan de league maar heb geen team D: Iemand die nog een support zoekt of jungler?
Show more comments
Maks
Handig om wat meer informatie te geven. Denk aan mmr en leeftijd bijvoorbeeld ;)
3 years ago
I like Trains
ah ja :p Ik ben 21 en mijn mmr is op het moment nog 1,6k maar zal aan het eind van deze week wel 2k zijn. Ben al na 50 uur begonnen met ranked en toen heel laag geranked geworden en daarna nooit meer verder gegaan .
3 years ago
Henkmans | DutchDota.com
Wellicht dat je mensen van dit team kunt aanspreken. Ik kon mij herinneren dat ze wat lager niveau waren, maar wel heel veel passie hebben! https://dutchdota.com/community/team/56bcc26749e339da52016351
3 years ago
Humanity
Hey Henkmans, bedankt voor het compliment maar we hebben geen spelers meer nodig, sorry. Wel leuk dat je aan ons denkt! Groet, Humanity van GDT
3 years ago
I like Trains
Ah jammer, dan nog even verder zoeken :)
3 years ago
I like Trains
4 years ago
1
iemand geinterreseerd om mid te spelen in mn team? Wil graag mee doen met de league en heb ook 3 andere mensen maar nog geen mid speler :)
Show more comments
Timon
Ik zal je vanavond toevoegen ;)
4 years ago
Load more
Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more