Privacy Policy

Afsluiting DDL5 en op naar een nieuw DDL format! 28-01-2018

Afsluiting DDL5 en op naar een nieuw DDL format!

Het was een lang en voor sommige divisies vreemd seizoen, maar de 5e editie van de Dutch Dota League is nu ook officieel ten einde gekomen!

Laat we beginnen om te stellen dat dit seizoen is helaas niet gelopen zoals wij en waarschijnlijk jullie hadden verwacht. Veel teams besloten al vroeg in de DDL om niet verder te kunnen of willen spelen. Doordat de divisies ditmaal uit slechts 5 tot 6 teams bestonden had dit tot gevolg dat vooral Divisies 2 en 3 op een laag pitje kwamen te staan. Ook had je wellicht nog play-offs verwacht aan het einde van seizoen, dit was oorspronkelijk inderdaad het plan. Na overleg met de teams is echter besloten om de play-offs niet door te laten gaan. Geschikte speeldatums waren lastig te vinden, of door een groot aantal uitgevallen teams was er geen interesse meer voor.

In elke divisie is toch een winnaar uit de bus gekomen, al is de ene winst wat zwaarder bevochten dan de ander ;-). Wij willen deze kans daarom aangrijpen om de winnaars van de verschillende divisies te feliciteren:

  • Divisie 1: GameGrounds Master (YDF, Richard, mau, Timon en Bravo VietCong)
  • Divisie 2: DOGSTACK (Ligbank, tabibito, Blueye, Natte Tan en Slyver)
  • Divisie 3: De cirkel is rond (Perry, Skipper, NLToad, Aeletzio en Collo)
  • Divisie 4: Old Boys Krentenbread (Akimaren, joeriscool, Bas, Sharkie en Hjalmar)

Ondanks dat de afgelopen League wellicht niet zo is gelopen als we gehoopt hadden hebben we ook leuk nieuws te melden. Wij hebben goed geluisterd naar jullie feedback en zijn ook zelf hard aan het denken geslagen. Achter de schermen zijn wij daarom bezig met een nieuw systeem voor de league. Onze bedoeling is dat dit nieuwe systeem dynamischer en vrijblijvender is dan het oude systeem. Tijdens de ESL One Katowice Pubstomp zullen we hierover meer bekend maken!

We willen alle teams die hebben meegestreden in de Dutch Dota League en alle vrijwilligers die meehelpen om de DDL mogelijk te maken enorm bedanken voor hun inzet en deelname. We hopen jullie bij de volgende editie van harte terug te zien!

– Het Dutch Dota Team.

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more