Privacy Policy

De DutchDota wekelijkse spelletjesdag 10-10-2016

De DutchDota wekelijkse spelletjesdag

Naast al het serieuze strijden om de eerste plekken in de verschillende divisies van de DDL, is er natuurlijk nog ruimte zat in de agenda voor nog meer Dota plezier! Daar willen wij graag wat veranderingen in gaan brengen door middel van wekelijkse activiteiten, toegankelijk voor iedereen.

Wat is het eerste waar je aan denkt als het Woensdag is? ‘Pff.. nog 3 dagen werken/school..’? Klopt, maar vanaf nu ook: ‘Jaaaa het is weer OverthroWoensdag!’ (gepatenteerde term door onze Henkmans)
Vanaf deze week en dus deze woensdag (12-10-2016) zullen wij iedere week OverthroWoensdag gaan organiseren. En voor diegenen die geen idee hebben waar de term voor staat, het staat voor Overthrow (de custom game) op Woensdag(de dag na dinsdag).

Elke woensdagavond vanaf 20:00 uur zullen wij ons verzamelen om lekkere potjes Overthrow met, maar ook zeker tegen, elkaar te gaan spelen. Dit zal tot in de vroege uurtjes van donderdag doorgaan natuurlijk, dus meld je maar vast ziek voor iedere komende donderdag. Op basis van hoeveel mensen er op komen dagen zal er bepaald worden welke setup van de populaire custom game gespeeld gaat worden.

Wil je meedoen? Kom dan woensdagavond rond 10 voor 8 op de teamspeak in de daarvoor bestemde OverthroWoensdag Channel. Ben je wat later, heb je kans dat je een potje moet wachten (wat meestal niet als te lang duurt). Ben je wat eerder, kan je nog ff oefenen voordat je ingemaakt wordt door ons admin team(of vast zakdoekjes pakken om erna in uit te huilen).

Inschrijvingen doen we niet aan! (althans nog niet) Wie er is, zal spelen en wie er niet is.. niet! We zullen proberen de OverthroWoensdag (om de term er maar even in te rammen), wekelijks tijdig aan te kondigen via de website, teamspeak, Facebook en twitter. Maar nog handiger is het natuurlijk om het gewoon even in je agenda te zetten ;)

Zien we jullie woens- ik bedoel.. OverthroWoensdag? En neem gerust je vrienden en/of vriendinnen mee!

Groetjes,

jullie DDL-Admin, Woooooo

By:
Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more