Privacy Policy

Een nieuw jaar een nieuwe DDC! 01-01-2019

Een nieuw jaar een nieuwe DDC!

Na maanden van spanning en speculatie binnen de Dota community is de kogel nu definitief door de kerk. De Dutch Dota Championships powered by BeNeDota seizoen 2 is een feit!

Uiteraard ook deze keer weer in het programma Inside Esports op Twitch.tv en Fox Sports, geproduceerd door Gamers First.

Na een zeer leuk en succesvol eerste seizoen van de DDC, gaan we er nu nog een keer helemaal voor! De eerste DDC heeft ervoor gezorgd dat Dota binnen Nederland wel een klein beetje op de kaart kwam.

Uiteraard willen jullie graag weten wat er op het spel staat. Helaas is er voor dit seizoen nog geen duidelijkheid over de hoeveelheid prijzengeld. We weten echter wel al dat er in ieder geval prijzengeld komt. Houd dus onze social media kanalen in de gaten, want we communiceren het gelijk als we meer weten hierover.

Voor de start van het seizoen kunnen er maximaal acht teams meedoen, maar stappen we qua format wel af van de klassieke¬†vier teams, twee wedstrijden. We hebben naar de community geluisterd en hebben daarom besloten een format aan te houden waarin er meer Bo3’s zijn. Dat klinkt op zich ook best lekker.

Mochten er meer dan acht teams zich inschrijven, dan zal er via een online qualifier gestreden worden om de felbegeerde plekken in deze offline competitie. De eerste speeldag van het offline toernooi is 5 februari 2019. Mochten er qualifiers nodig zijn, dan worden deze dus online voor 26 januari 2019 gespeeld.

Denk je de tegenstanders wel te kunnen stompen dit seizoen? Schrijf je dan snel in via deze link:

Inschrijven

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more