Privacy Policy

Pubstomp ESL One Katowice 25-01-2018

Pubstomp ESL One Katowice

De eerste Major in Europa van 2018 komt eraan! Van 20 tot 25 februari nemen enkele van de beste teams van de wereld het tegen elkaar op tijdens de ESL One Katowice 2018 Major. Zo’n event ter plekke vanaf de eerste rij volgen is natuurlijk het leukste, maar dat is niet voor iedereen mogelijk. Daarom organiseren Dutch Dota en BeNeDota voor het eerst samen een pubstomp om de finale dag in een echte hype-sfeer te kunnen volgen!

De pubstomp zal plaatsvinden op de locatie waar ook de Dutch Dota Championships worden gespeeld: in de koepels in Rotterdam Zuid (met dank aan Inside Esports) op 25 Februari. Tickets zijn in 2 vormen beschikbaar:

  • Standaard ticket : 5€
  • Standaard ticket inclusief Surinaamse maaltijd en drankje: 12.5€

Een standaard ticket (zonder maaltijd en drankje) aan de deur zal 10€ kosten. Bestel dus tijdig je tickets zodat we weten hoeveel personen we kunnen verwachten en hoeveel maaltijden er voorzien moeten worden.

Kom samen met je vrienden je favoriete team supporten, ontmoet al die Neder-Belgische internet helden van dichtbij of kom gewoon plezier maken bij 1 van de verschillende randactiveiten die er zullen zijn.

Inschrijven kan door te betalen voor het ticket dat je wilt hebben op de BeNeDota paypal: https://www.paypal.me/benedota

Je zal via email een bevestiging ontvangen. Breng deze mee naar de pubstomp, hij wordt gecontroleerd aan de deur!
De koepels zijn niet super groot, dus reserveer op tijd je tickets!

Locatie van de pubstomp:
Persoonshaven 906
3071 CL
Rotterdam

Jullie komen toch ook?!

Het Dutch Dota & BeNeDota team

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more