Privacy Policy

TI8 – Viewing Party 04-07-2018

TI8 – Viewing Party

Niet meer. Niet minder.

Vanaf heden organiseren Dutchdota, Benedota en Esports House 010 samen een schitterende Viewing Party voor het ultieme Dota evenement van het jaar: The International 8. Deze keer zal de locatie verschuiven van Utrecht naar Rotterdam. Dit jaar hebben we namelijk de kans gekregen om de Viewing party te organiseren in het Esports House 010! Dit is de locatie waar ook wekelijks de Dutch Dota Championships hebben plaatsgevonden.

Op zaterdag 25 augustus zal de finale gespeeld worden van het grootste esports toernooi in de wereld. Achttien teams zullen strijden om de felbegeerde eerste plek én voor het leeuwendeel van de miljoenen die al in de prijzenpot zitten. Onze drie partijen samen gaan wederom een onvergetelijk evenement organiseren voor iedereen die van Dota houdt.  Kom samen met je oude vrienden of ontmoet nieuwe vrienden onder het genot van een overheerlijk Dota-hapje en -drankje.

Er zullen zoals voorgaande jaren genoeg activiteiten te beleven zijn waar jij je Dota energie in kwijt kunt. Zo gaan wij ervoor zorgen dat er leuke prijzen gewonnen kunnen worden met leuke minigames, loterijen, quizzen en ga zo maar door.

Check ook het Facebook event via: https://www.facebook.com/events/1569590583152537/

Meer informatie over het evenement zal spoedig naar buiten gebracht worden. Zorg er dus voor dat je 25-08-2018 alvast reserveert voor Dota, Dota en Dota!

Not Logged In
Offline
Your last match

Activity Feed

  • Show All
  • Show followed only
No Activity
Load more